wishlist.jpg

Catalogussen

Voor elk wat wils 

De jaarlijkse en seizoensgebonden catalogussen van Stampin 'Up beloven producten die perfect zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. De catalogussen staan niet alleen vol met geweldige producten maar ook met prachtige voorbeelden van projecten die je met die geweldige producten kan maken. Ik haal hier bijna al mijn inspiratie uit voor mijn handgemaakte kaarten.

Elk jaar heb je één grote catalogus vol met projecten voor elk seizoen en elke gelegenheid. Deze wordt elk jaar vernieuwd. Tot nu was dit elk jaar in Juni. Daarnaast heeft Stampin’ Up! elk jaar twee kleinere catalogussen. Eén voor het voorjaar en de andere voor het najaar. Deze twee zijn een goede aanvulling op de grote catalogus. De grote catalogus noemen ze de annual catalog en de twee kleinere zijn occasions catalogs.

Stampin’ Up! heeft een aantal stempels in het Nederlands. In de catalogus zie je dan in het klein tekst erbij staan in welke talen ze nog meer beschikbaar zijn. Helaas zie je dan niet precies de teksten in de catalogus want ze laten alleen de Engelse versie zien. Onderaan deze pagina heb ik de Nederlandse stempelsets geplaatst zodat je ze gemakkelijk kan bekijken. Dubbelklik voor inzoomen. 

Gedrukte Catalogussen. 

Hieronder kun je de catalogussen online bekijken. Toch is de gedrukte versie natuurlijk veel leuker en makkelijker. Je kan dan gemakkelijk je favorieten aankruisen net als de producten die je al hebt. Heb je nog geen gedrukte versie van de hieronder genoemde catalogussen? Laat het mij dan weten, dan zorg ik dat ik er één voor je klaar leg die je bij mij kan ophalen of ik kan het naar de versturen via de post. Ik heb er genoeg, dus #durf te vragen. 

Jaarcatalogus PDF

Pas dit zelf aan. Voeg foto's, tekst en links toe of koppel gegevens uit je verzameling.

Beginnersbrochure pfd

Pas dit zelf aan. Voeg foto's, tekst en links toe of koppel gegevens uit je verzameling.

Najaarsgids

Wordt verwacht in september

NL stempelsets en bundels

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now