IMG_2986.jpg

Passie voor creativiteit

Wij hebben allemaal onze eigen passie en talenten. Benieuwd wat de mijne zijn? Neem een kijkje op mijn website en ontdek wie ik ben en wat ik doe. 

Hi

Ik ben Karlijn, een onafhankelijk demonstratrice van het geweldige hobby merk Stampin’ Up! Actief in Hengelo (ov) en omstreken. Met mijn blog en workshops hoop ik anderen te inspireren en te leren creatief om te gaan met de hoge kwaliteit stempels, inkt, papier, tools etc. van Stampin’ Up!

img-photo1.jpg

Welkom op mijn website!

Hier deel ik met mijn enthousiasme creatieve tips, technieken, ideeën en nieuws over Stampin’ Up! Mijn spelling is soms raar en mijn zinnen zijn soms krom. Maar ik hoop dat je daar doorheen kan lezen. 

Met mijn blogberichten en workshops hoop ik jou te inspireren en begeleiden om ook creatief bezig te gaan. Dit kan natuurlijk het best met de producten van Stampin’ Up! Heb je producten gezien die je ook moet hebben? Bestellen kan eenvoudig bij mij. 

Wat is Stampin' Up!?

Van je hobby je werk maken, dat is was Sheli Gardner deed met haar zussen. Zo is Stampin' Up! ontstaan. 

Catalogussen

De jaarlijkse en seizoensgebonden catalogussen van Stampin' Up! beloven producten die perfect zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. 

Bestellen

Ben jij net zo enthousiast over de producten van Stampin’ Up! als ik? En wil je de producten uit de lopende catalogussen graag bestellen? 

Word ook demonstrator

Een kans om een succesvol thuis onderneming op te bouwen voor extra inkomsten of een voltijd carrière.

Blog

Karlijnsblog

Karlijnsblog is een blog/website van Karlijn Roerdink. Een onafhankelijk demonstratrice van het hobby merk Stampin’ Up!. Dit is ook voornamelijk de reden waarom deze website is ontstaan. Op de website vind je alle informatie die je moet vinden over de producten van Stampin’ Up! en het bestellen ervan. Ook worden er blogberichten geschreven over bepaalde projecten, producten, technieken en/of aanbiedingen. 

 

Naast het geven van informatie, het schrijven van blogberichten en het delen van projecten op pinterest en instagram geeft Karlijn creatieve gezellige workshop. Tijdens deze workshops wordt niet alleen laten zien wat je met de producten van Stampin’ Up! allemaal kan maar worden er ook leuke projecten gemaakt door de deelnemers. Meer over workshops lees je hier: Workshops.

 

Stampin’ Up! is een merk die stempels en al het andere nodige verkoopt voor het maken van projecten zoals kaarten, scrapbook pagina, kado verpakkingen en nog veel meer. Het komt uit Amerika en is begonnen bij Shelli Gardner en haar zussen in Utah. Nu wordt Stampin’ Up! met succes gerund door haar dochter Sara Douglass. Meer over Stampin’ Up! lees je hier: Stampin’ Up!

 

Het idee van het merk is om de producten aan te bieden in ontspannen en gezellige sferen. Daarom kun je het niet in winkels kopen maar tijdens evenementen van demonstrators of door deze te benaderen. Wil je graag producten van Stampin’ Up! bestellen? Lees er hier meer over: Bestellen.

 

Wat je allemaal kan bestellen kun je vinden in de catalogussen. Er is voor ieder wel wat en perfect voor elk seizoen en elke gelegenheid. Bekijk hier de catalogus(sen): Catalogus(sen)

 

Wil jij net als Karlijn en vele anderen ook demonstrator van Stampin’ Up! worden en een geweldige aanbieding ontvangen. Dan kan dat vrij eenvoudig. Daarnaast ontvangt je vele voordelen, heel veel gezelligheid en wie weet wel heel veel nieuwe vrienden/vriendinnen. Lees er hier meer over: Demonstrator worden.

 

Meer informatie over Karlijn nodig? Lees het hier: Over mij.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now